Choose another country/language to see content specific to your location.

Op pad met Hertz en Marriott!

Published:February 23, 2023

Bij ATPI blijven wij graag up-to-date, daarom gaan wij regelmatig bij onze leveranciers langs om op de hoogte te blijven van de laatste product en serviceontwikkelingen.

Deze week gingen wij langs bij autoverhuurbedrijf Hertz op Schiphol waar het autohuur proces van A tot Z werd toegelicht. Van het ophalen tot het terugbrengen van de huurauto en de toegevoegde waarde van het Hertz Gold Plus Rewards programma. We mochten dit proces zelf ervaren en gingen met 2 elektrische huurauto’s van Hertz op pad.

We reden naar het Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel waar we werden rondgeleid door de ruime kamers, wat opviel was de ontspannen sfeer waar de architect het nabij gelegen Amsterdamse bos prachtig verwerkt heeft in de kamers. In één van de meeting rooms kregen wij een presentatie over het Marriott en Hertz.

Vervolgens reden we naar Moxy en Residence Inn Amsterdam in de Houthavens, waar we enthousiast werden ontvangen. De rondleiding door beide hotels liet ons duidelijk zien dat deze 2 Marriott brands prima samen in 1 pand passen, doordat de concepten heel goed op elkaar aansluiten; de gezellige gemeenschappelijke ruimte met de bar als middelpunt van het Moxy en de rustige huiselijke appartementen van Residence Inn. We werden getrakteerd op een uitgebreide lunch.

Na de lunch reden wij terug naar Schiphol voor een bezoek aan het Moxy Amsterdam Schiphol Airport hotel. Bij binnenkomst voel je gelijk het Moxy gevoel, onder het genot van een drankje, snacks en muziek speelden we tafeltennis en tafelvoetbal.

Tijdens de rondleiding door de hotelkamers viel ons de persoonlijke boodschap op; Moxy loves ATPI!

Dit is echt het Marriott gevoel, de persoonlijke touch en de ruime keuze van de verschillende brands.

Wij kunnen nu op basis van de klantwensen een goed advies geven over het autoverhuur proces van Hertz en de Marriott brands in de omgeving van Amsterdam en Schiphol Airport!